0 items -  0,00

       0 items -  0,00

Catering & workshops laten verzorgen

HACCP logo

Catering Rotterdam & Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een cateraar met verrassende gerechten en ideeën? Wil je bijzondere hapjes voor een feestje? Een heerlijk diner voor jou en je gasten, dat jij zo op tafel zet? Een compleet verzorgd feest op locatie? Ik denk met je mee vanaf de planning tot aan het opruimen.

Iedere opdracht is voor mij maatwerk, samen gaan we op zoek naar een invulling die past bij je wensen en budget. Door op de button onder aan deze pagina te klikken start je ons contact. Op het formulier dat je dan kunt downloaden kun je een eerste indicatie van de opdracht aangeven.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een offerte op maat, klik dan op onderstaande button. Op het formulier dat je dan kunt downloaden kun je een eerste indicatie van de gewenste catering aangeven. Wil je het formulier na invullen a.j.b. naar mij terugsturen. Dat kan door rechtstreeks te mailen naar anja@beleef-smaak.nl. Ik neem dan snel contact met je op!

Kookworkshops in regio Rotterdam & Capelle aan den IJssel

Wil je liever zelf aan de slag, dan neem ik je in een kookworkshop graag mee in de recepten en bereidingen van iedere keuken of kookstijl die jij beter wil leren kennen. Dat kan bij mij thuis of ik kom met alle ingrediënten en kookspullen naar je toe. Het maximale aantal deelnemers voor een kookworkshop is 6 tot 8 personen. Dat heeft te maken de tijd en persoonlijke aandacht die nodig is voor de begeleiding.

Vooraf bepalen we het thema en het soort keuken en stel ik een menu op maat samen. Net als bij mijn afhaalmaaltijden werk ik in de workshop met dagverse producten en maken we alles zo veel mogelijk zelf, zoals marinades, sausen en dressings etc..

Een kookworkshop reserveren kan in overleg op ieder gewenst moment en tijdstip. De locatie van de workshop is in overleg te bepalen. Je bent van harte welkom in mijn keuken, maar ik kom ook naar je toe. Van tevoren kijken we dan wat er nodig is en dat neem ik mee. En, ik zorg ervoor dat alles na afloop weer netjes opgeruimd is.

Misschien wil je graag gezonder en bewuster eten, gewicht verliezen of op gewicht blijven, maar je weet niet zo goed hoe. Dan help ik je in een persoonlijke workshop op weg met tips en trucs waar je in de praktijk echt iets aan hebt.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een offerte op maat, klik dan op onderstaande button. Op het formulier dat je dan kunt downloaden kun je een eerste indicatie van de gewenste workshop aangeven. Wil je het formulier na invullen a.j.b. naar mij terugsturen. Dat kan door rechtstreeks te mailen naar anja@beleef-smaak.nl. Ik neem dan snel contact met je op!

Copyright © 2015 Beleef Smaak

Algemene voorwaarden