Heb je weinig tijd of inspiratie om te koken en wil je wel gezond eten bestellen? Ik kook graag een verse en vooral lekkere maaltijd voor jou.

Dagvers

Alle gerechten zijn in de middag bereid. Je kan daarom de maaltijden bestellen tot aan het moment dat ik de boodschappen ga doen. Zo zorg ik ervoor, dat de ingrediënten in je maaltijd ook echt vers zijn.

Gezond eten bestellen
foto overzicht

Gevarieerd

Mijn weekmenu is iedere week anders en altijd gevarieerd; allerlei soorten vlees, vis en volop verse groenten. Het menu wisselt dagelijks. Naast een vlees- of vismaaltijd is er altijd een vegetarische maaltijd, een traditionele maaltijd en een weekmaaltijd om uit te kiezen.

Zonder toevoegingen

In mijn keuken vind je geen kant en klaar producten. Ik maak mijn eigen bouillon, kruidenmixen en sauzen. Mijn maaltijden bevatten daarom geen conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen, maar zitten wel boordevol smaak.

kippenbouillon
Ottolenghi's spruitjesrisotto

Met duurzame ingrediënten

Ik kook met ingrediënten, die in het seizoen zijn en kies – afhankelijk van de beschikbaarheid en prijs / kwaliteitsverhouding – bij voorkeur voor scharrelvlees of biologische producten.

Duurzaam bereid

Omdat ik dagelijks boodschappen doe voor de bestellingen van die dag gooi ik zelden iets weg. Zo ga ik op mijn manier de voedselverspilling tegen.

Pesto alla Genovese
schaaltjes

Duurzaam verpakt

Verantwoord eten betekent voor mij ook minder plastic en afval. Daarom lever ik alle maaltijden in porseleinen (ovenvaste) schalen. Bij een volgende bestelling ruilen wij ze weer om. Bestel je niet meer dan kom ik ze ophalen.
Informatie over de ingrediënten die ik gebruik en de opwarmtips vind je op mijn website. Dat scheelt papier.

En duurzaam bezorgd

Alle maaltijden worden met een milieuvriendelijke elektrische fiets bezorgd.

Bezorgfiets Beleef Smaak