0 items -  0,00

       0 items -  0,00
Gezond eten bestellen

Gezond eten bestellen

Geen zin of tijd om te koken, maar wil je wel gezond eten bestellen? Ik kook graag voor jou een gezonde en vooral lekkere maaltijd.

Dagvers

Alle gerechten zijn in de middag bereid. Je kan daarom de maaltijden bestellen tot aan het moment dat ik de boodschappen ga doen. Zo zorg ik ervoor, dat de ingrediënten in je maaltijd ook echt vers zijn.

Gevarieerd

Mijn weekmenu is iedere week anders en altijd gevarieerd; allerlei soorten vlees, vis en volop verse groenten. Ook kan je kiezen voor een verrassende en smakelijke vegetarische maaltijd. Voor de kleine en minder avontuurlijke eter is er ook iedere dag een lekkere kindermaaltijd.

Zonder toevoegingen

In mijn keuken vind je geen kant en klaar producten. Ik maak mijn eigen bouillon, kruidenmixen en sauzen. Mijn maaltijden bevatten daarom geen conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen, maar zitten wel boordevol smaak.

Met duurzame ingrediënten

Ik kook met ingrediënten, die in het seizoen zijn en kies – afhankelijk van de beschikbaarheid en prijs / kwaliteitsverhouding – bij voorkeur voor scharrelvlees of biologische producten.

Duurzaam bereid

Omdat ik dagelijks boodschappen doe voor de bestellingen van die dag hoef ik (bijna) nooit iets weg te gooien. Zo ga ik op mijn manier de voedselverspilling tegen.

Duurzaam verpakt

Verantwoord eten betekent voor mij ook minder plastic en daarom lever ik alle maaltijden in (ovenvaste) schalen. De schalen krijg je van mij in bruikleen. Bij een volgende bestelling ruilen wij ze weer om.

En duurzaam bezorgd

Alle maaltijden worden met een milieuvriendelijke elektrische fiets bezorgd.

Bezorgfiets Beleef Smaak

Copyright © 2015 Beleef Smaak

Algemene voorwaarden