Heb je geen zin of tijd om te koken en wil je een vegetarische maaltijd bestellen? Ik kook graag een verrassend vegetarisch gerecht voor jou.

Dagvers

Elke middag kook ik een verrassend en lekker vegetarisch gerecht. Je kan je maaltijd bestellen tot aan het moment dat ik de boodschappen ga doen. Zo zorg ik ervoor, dat alle de ingrediënten ook echt vers zijn.

Salade van zoete aardappel vijgen en geitenkaas
Rougaille dizef

Gevarieerd

Mijn vegetarische gerechten zijn iedere week anders en altijd gevarieerd. Smaakvolle en op zichzelf staande gerechten uit alle windstreken. Geen maaltijden waarbij ik het vlees of de vis weg laat of vervang.

Zonder toevoegingen

In mijn keuken vind je geen kant en klaar producten. Ik maak mijn eigen bouillon, kruidenmixen en sauzen. Mijn maaltijden bevatten daarom geen conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen, maar zitten wel boordevol smaak.

Indiase butter paneer
Frittata met pastinaak, cavolo nero en taleggio

Met duurzame ingrediënten

Ik kook met ingrediënten, die in het seizoen zijn en kies – afhankelijk van de beschikbaarheid en prijs / kwaliteitsverhouding – bij voorkeur voor biologische producten.

Duurzaam bereid

Omdat ik dagelijks boodschappen doe voor de bestellingen van die dag hoef ik (bijna) nooit iets weg te gooien. Zo ga ik op mijn manier de voedselverspilling tegen.

Veganistische Chinese roerbakschotel (Di San Xian)
Imam bayildi

Duurzaam verpakt

Verantwoord eten betekent voor mij ook minder plastic en daarom lever ik alle maaltijden in porseleinen (ovenvaste) schalen. De schalen krijg je van mij in bruikleen. Bij een volgende bestelling ruilen wij ze weer om.

En duurzaam bezorgd

Alle maaltijden worden met een milieuvriendelijke elektrische fiets bezorgd.

Bezorgfiets Beleef Smaak