Bezorgfiets Beleef Smaak

Maaltijdbezorger gezocht

Vind je het leuk op om mensen blij te maken met gezond en lekker eten en houd je zelf ook van lekker eten? Wil een bijbaan die goed te combineren is met school of studie en goed verdienen?
Als Beleef Smaak bezorger ben jij de belangrijkste schakel tussen mij(n keuken) en mijn eters. Je bezorgt hun maaltijden op mijn elektrische bakfiets op werkdagen tussen 17.00 en 19.00 uur.

Bepaal zelf de dagen die je wilt werken en verdien tot 10,50 netto per uur. Daarnaast krijg je van mij een gratis maaltijd op de dag(en) dat je werkt.

Interesse? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06 21 22 86 58 (bellen of WhatsApp), of stuur een e-mail anja@beleef-smaak.nl

Keukenhulp gezocht

Beleef Smaak groeit en daarom zoek ik een enthousiaste keukenhulp die het leuk vindt mij te helpen onze klanten blij te maken met een lekkere avondmaaltijd.

Ben je 18 jaar of ouder? Op één of meerdere doordeweekse dagen beschikbaar tussen 13:00 uur en 17:00 uur? Houd je van lekker en gezond eten? Woon je binnen het bezorggebied van Beleef Smaak of net daarbuiten?

Als Beleef Smaak keukenhulp lever je een belangrijke bijdrage bij het bereiden van de maaltijden. Je zorgt ervoor dat de keuken schoon en hygiënisch is en blijft, ondersteunt bij het koken en helpt bij het portioneren en inpakken van de maaltijden. Je bent netjes, zorgvuldig en weet van aanpakken. Horeca-ervaring is fijn maar belangrijker vind ik je motivatie en inzet.

Interesse? Neem dan contact met mij op via 06 21 22 86 58 (bellen of WhatsApp), of solliciteer meteen via e-mail anja@beleef-smaak.nl.

schaaltjes