Keukenhulp gezocht

Beleef Smaak groeit en daarom zoek ik een enthousiaste keukenhulp die het leuk vindt mij te helpen onze klanten blij te maken met een lekkere avondmaaltijd.

Ben je 18 jaar of ouder? Op één of meerdere doordeweekse dagen beschikbaar tussen 13:00 uur en 17:00 uur? Houd je van lekker en gezond eten? Woon je binnen het bezorggebied van Beleef Smaak of net daarbuiten?

Als Beleef Smaak keukenhulp lever je een belangrijke bijdrage bij het bereiden van de maaltijden. Je zorgt ervoor dat de keuken schoon en hygiënisch is en blijft, ondersteunt bij het koken en helpt bij het portioneren en inpakken van de maaltijden. Je bent netjes, zorgvuldig en weet van aanpakken. Horeca-ervaring is fijn maar belangrijker vind ik je motivatie en inzet.

Interesse? Neem dan contact met mij op via 06 21 22 86 58 (bellen of WhatsApp), of solliciteer meteen via e-mail anja@beleef-smaak.nl.

Smakelijke groet,

Anja.

schaaltjes
Bezorgfiets Beleef Smaak

Maaltijdbezorger gezocht

Beleef Smaak groeit en daarom zoek ik extra bezorgers. Bezorgers die het leuk vinden om mensen blij te maken met gezond en lekker eten en zelf ook van lekker eten houden.

Als Beleef Smaak bezorger ben jij de belangrijkste schakel tussen mij(n keuken) en mijn eters. Ik vind het daarom belangrijk, dat je tijd voor onze klanten neemt en zorgvuldig met hun maaltijd omgaat. Mijn elektrische bezorgfiets staat tot je beschikking, net als de evt. benodigde regenkleding.

Naast je salaris van € 10,– per uur krijg je van mij een gratis maaltijd op de dag(en) dat je werkt.

Ben je 18 jaar of ouder?
Op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 16.45 uur en 19.15 uur?
Schrik je niet terug van koud of nat weer?
Woon je binnen het bezorggebied van Beleef Smaak, of net daarbuiten?
En vind je het leuk om mensen blij te maken met een lekkere maaltijd?

Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06 21 22 86 58 (bellen of WhatsApp), of via e-mail anja@beleef-smaak.nl voor een kennismakingsgesprek.

Smakelijke groet,

Anja.