Bekijk mijn weekmenu en kies de gezonde en lekkere maaltijd, die jij zou willen eten. Je kan voor één dag of voor meerdere dagen tegelijk bestellen.

Het weekmenu

Stap 1 kies een maaltijd

Bestel vóór 10:30 uur als je dezelfde avond wilt genieten van je maaltijd.

Stap 2 kies een bezorgtijd en portiegrootte en rond af

Je kan kiezen uit tijdsblokken van een half uur, tussen 17:00 en 19:00 uur en een kleine (ca. 350 gram) of een normale portie (ca. 550 gram).

Stap 3 je maaltijd wordt gratis bezorgd

Met de elektrische bezorgfiets in het door jou gekozen tijdvak.

Stap 4 even opwarmen en eet smakelijk!

In het weekmenu vind je onder de maaltijd info button een instructie voor het opwarmen/bereiden.

Gratis bezorging bij jou thuis of op jouw werk (voor een makkelijke maaltijd thuis)!

Woon of werk je buiten mijn bezorggebied dan kan je jouw maaltijd ook afhalen.

Bekijk het bezorggebied
Anja Werner

FAQs

Veel gestelde vragen

Hoe groot zijn de porties?

Je kan bij mij kiezen uit 2 portiegroottes. Een normale portie is ruim voldoende voor een gemiddelde goede eter en weegt ongeveer 550 tot 600 gram. Voor de kleine(re) eter is er een afgestemde portie van rond de 350 tot 400 gram. Ik weeg de maaltijd altijd na het bereiden.

Bij het samenstellen van de maaltijd houd ik mij aan de adviezen van het voedingscentrum. Zo vind je altijd een ruime hoeveelheid groente op je bord (gemiddeld 200 tot 250 gram), ongeveer 150 gram vlees of vis en ben ik zuinig met vetten en zout. Voor de kleine porties pas ik de samenstelling in verhouding aan. Mijn vegetarische gerechten zijn op zichzelf staande maaltijden, die naast groenten ook alle andere belangrijke voedingsstoffen bevatten.

Meer porties betekent meer korting!

Bestel je meer porties van dezelfde maaltijd dan krijg je korting:

1 portie € 12,50
2 porties € 22,50
3 porties € 31,50
4 porties € 42,–

Kan ik ook een gezinsmaaltijd bestellen?

Wil je graag als gezin genieten van dezelfde maaltijd? Bestel dan naast een normale portie één of meerdere kleine porties. Die zijn qua gewicht afgestemd op de kleine(re) eter.

Kan ik ook telefonisch bestellen?

Bestellingen en betalingen van mijn maaltijden gaan via mijn website. Vind je het toch plezieriger om telefonisch te bestellen, dan kan je mij altijd bellen (06 21 22 86 58) om samen met mij het bestel- en betaalproces door te lopen of  andere mogelijkheden te bespreken.

Kan ik voor vandaag nog bestellen?

Bestel vóór 10.30 uur als je dezelfde avond wilt genieten van je maaltijd. Tot aan dat moment kan je jouw bestelling ook (schriftelijk) aanpassen of weer annuleren. Dat kan door een antwoord op de bevestigings-email van je bestelling of via het contactformulier.

Na 10.30 uur ga ik mijn boodschappen doen en kan je de maaltijd van die dag niet meer bestellen.

Hoe zijn de maaltijden verpakt?

Verantwoord eten betekent voor mij ook minder plastic en daarom lever ik alle maaltijden in porseleinen schalen. De schalen krijg je van mij in bruikleen. Bij een volgende bestelling ruilen wij ze weer om.
Alle informatie, zoals de opwarm -en bewaartips van elke maaltijd, vind je op mijn website. Dat scheelt ook weer papier.
De tasjes (en kartonnetjes) die ik gebruik zijn om hygiene-redenen voor eenmalig gebruik.

Bestel je meerdere porties (van dezelfde maaltijd), dan geef ik die soms bij elkaar verpakt mee in grotere schalen. Wil je de maaltijd liever in meerdere éénpersoonsporties verpakt, geef dat dan aan in het veld bestelnotities bij het afrekenen.

Kan ik de maaltijd ook afhalen?

Wil je de maaltijd liever zelf afhalen? Dan kan je dat aangeven bij het afrekenen van je bestelling.

Woon je (net) buiten mijn bezorggebied en heb je een account? Vul dan eerst in jouw account als bezorgadres het adres van Beleef Smaak in. Zowel in de winkelmand als op de afrekenpagina kan je dan de optie “afhalen” aanvinken om een afhaalkorting te krijgen.

Heb je (nog) geen account? Ga dan door naar afrekenen, vink op de afrekenpagina de optie “Bezorgen op een ander adres” aan, vul daar het adres van Beleef Smaak in en vink daarna de optie “afhalen” aan om een afhaalkorting te krijgen.

Verwacht je (een langere periode) niet meer te bestellen? Dan is het fijn wanneer je het serviesgoed zelf weer terugbrengt.

Wat doe ik met de schalen die ik nog heb staan?

De schalen krijg je van mij in bruikleen. Bij een volgende bestelling ruilen wij ze weer om.

Verwacht je (een langere periode) niet meer te bestellen? Laat dat dan even weten via 06 21 22 86 58 (bellen of WhatsApp) of via e-mail anja@beleef-smaak.nl of via het contactformulier. Dan kom ik de schalen bij je ophalen op een moment dat het jou uitkomt.

Ik heb een andere vraag.

Heb je speciale (dieet)wensen of een andere specifieke vraag? Neem gerust contact met mij op via 06 21 22 86 58 (bellen of WhatsApp) of via e-mail anja@beleef-smaak.nl of via het contactformulier.