0 items -  0,00

       0 items -  0,00

Zo werkt Beleef Smaak

Wil jij een lekkere en gezonde maaltijd bestellen? Kijk dan op mijn weekmenu en kies een gerecht dat je zou willen eten. Je kan voor één dag of voor meerdere dagen tegelijk bestellen. Per bezorging reken ik € 2,50 bezorgkosten.

Grootte en aantal porties

Je kiest bij je bestelling het aantal porties. Eén portie is ruim voldoende voor een gemiddelde goede eter en weegt ongeveer 500 gram. Kies je voor een voordeligere gezinsmaaltijd dan pas ik de portiegrootte aan waarbij ik rekening houd met (een) kleine eter(s).

Wil je voor meer dan 6 personen bestellen, neem dan contact met mij op. Dan maken wij een (prijs)afspraak.

Uiterste tijdstip voor bestellen

Bij iedere maaltijd staat aangegeven tot hoe laat je uiterlijk kan bestellen. Tot aan dat moment kan je jouw bestelling ook aanpassen of weer annuleren (dat kan door een antwoord op de bestellingsbevestiging email of via het contactformulier op de website). Na de aangegeven tijd ga ik mijn boodschappen doen en kan je die maaltijd niet meer bestellen.

Duurzame verpakking van maaltijden

Verantwoord eten betekent voor mij ook minder plastic en daarom lever ik alle maaltijden in (ovenvaste) schalen. De schalen krijg je van mij in bruikleen. Bij een volgende bestelling ruilen wij ze weer om.

Tijdje niet meer bestellen?

Verwacht je (een langere periode) niet meer te bestellen? Laat dat dan even weten (bij bezorging of door een antwoord op de bestellingsbevestiging e-mail). Dan kom ik de schalen bij je ophalen op een moment dat het jou uitkomt.

Tijdstip van bezorging

Bij je bestelling vraag ik ook om een indicatie van de bezorgtijd. Je kan kiezen uit tijdsblokken van een half uur, tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Ik lever de maaltijd gekoeld af. Op mijn website vind je in het weekmenu onder de informatieknop bij het betreffende gerecht een instructie over hoe je de gerechten het beste kan opwarmen/bereiden.

Zelf afhalen?

Wil je de maaltijd liever zelf afhalen? Dan kan je dat aangeven bij je bestelling. Verwacht je (een langere periode) niet meer te bestellen? Dan is het fijn wanneer je het serviesgoed zelf weer terugbrengt.

Vegetarische maaltijd?

Wil je liever de vegetarische maaltijd? Dan kan je dat aangeven bij je bestelling.

Plaatsen van bestelling

Om je bestelling te kunnen afhandelen, vraag ik bij het afrekenen om jouw gegevens. Je kan er ook voor kiezen om een account aan te maken, zodat je een volgende keer nog makkelijker kan bestellen.

Copyright © 2015 Beleef Smaak

Algemene voorwaarden