0 items -  0,00

       0 items -  0,00

Zo werkt Beleef Smaak

Wil jij een lekkere en gezonde maaltijd bestellen? Kijk dan op mijn weekmenu en kies een gerecht dat je zou willen eten. Je kan voor één dag of voor meerdere dagen tegelijk bestellen. Ik kom jouw bestelling gratis bezorgen, bij jou thuis of op jouw werk (voor een makkelijke maaltijd thuis). Woon of werk je buiten mijn bezorggebied dan kan je jouw maaltijd ook afhalen.

Portiegrootte

Je kiest bij je bestelling het aantal porties. Eén portie is ruim voldoende voor een gemiddelde goede eter en weegt ongeveer 500 gram. De portiegrootte van de kindermaaltijd is afgestemd op de kleine eter en weegt rond de 350 gram. Bij het samenstellen van de maaltijd houd ik mij aan de adviezen van het voedingscentrum. Zo vind je altijd een ruime hoeveelheid groente op je bord.

Wil je graag als gezin genieten van dezelfde maaltijd? Bestel dan – samen met de vlees-, vis- of vegetarische maaltijd of met het weekgerecht – ook het gewenste aantal (porties) kindermaaltijden en vermeld bij het afrekenen in het veld “Bestelnotities”, dat het om een gezinsmaaltijd gaat. Bijvoorbeeld een “gezinsmaaltijd 1 + 1” (= reguliere maaltijd + 350 gram kinderportiegrootte).

Uiterste tijdstip voor bestellen

Bestel vóór 10.30 uur als je dezelfde avond wilt genieten van je maaltijd. Tot aan dat moment kan je jouw bestelling ook aanpassen of weer annuleren (dat kan door een antwoord op de bestellingsbevestiging email of via het contactformulier op de website). Na 10.30 uur ga ik mijn boodschappen doen en kan je de maaltijd van die dag niet meer bestellen.

Duurzame verpakking van maaltijden

Verantwoord eten betekent voor mij ook minder plastic en daarom lever ik alle maaltijden in (ovenvaste) schalen. De schalen krijg je van mij in bruikleen. Bij een volgende bestelling ruilen wij ze weer om.
Bestel je meerdere porties (van dezelfde maaltijd), dan geef ik die meestal bij elkaar verpakt mee in grotere schalen. Wil je ze liever in meerdere éénpersoonsporties verpakt, geef dat dan aan in het veld bestelnotities bij het afrekenen.

Tijdje niet meer bestellen?

Verwacht je (een langere periode) niet meer te bestellen? Laat dat dan even weten (bij bezorging of door een antwoord op de bestellingsbevestiging e-mail). Dan kom ik de schalen bij je ophalen op een moment dat het jou uitkomt.

Tijdstip van bezorging

Bij je bestelling vraag ik ook om een indicatie van de bezorgtijd. Je kan kiezen uit tijdsblokken van een half uur, tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Ik lever de maaltijd gekoeld af. Op mijn website vind je in het weekmenu onder de informatieknop bij het gerecht een instructie over hoe je de gerechten het beste kan opwarmen/bereiden.

Zelf afhalen?

Wil je de maaltijd liever zelf afhalen? Dan kan je dat aangeven bij het afrekenen van je bestelling. Woon je (net) buiten mijn bezorggebied, dan kan je ook je maaltijd komen ophalen. Heb je een account aangemaakt, wijzig dan jouw bezorgadres in het adres van Beleef Smaak. Zowel in de winkelmand als op de afrekenpagina kan je de optie “afhalen” aanvinken om de bezorgkosten terug te krijgen. Heb je nog geen account, ga dan door naar afrekenen, vink op de afrekenpagina de optie “Bezorgen op een ander adres” aan, vul daar het adres van Beleef Smaak in en vink daarna de optie “afhalen” aan om de bezorgkosten terug te krijgen.
Verwacht je (een langere periode) niet meer te bestellen? Dan is het fijn wanneer je het serviesgoed zelf weer terugbrengt.

Plaatsen van bestelling

Om je bestelling te kunnen afhandelen, vraag ik bij het afrekenen om jouw gegevens. Je kan er ook voor kiezen om een account aan te maken, zodat je een volgende keer nog makkelijker kan bestellen.

Copyright © 2015 Beleef Smaak

Algemene voorwaarden