Fishpie met zalm

Prijsklasse: € 9,75 tot € 12,50

Bestellen voor 10.30 uur.

Fishpie met zalm (visschotel met zalm, garnalen, boontjes en erwtjes)

Een lichte variatie op een klassieker uit de traditionele Engelse keuken, Ik maak deze visschotel naar eigen recept met stukjes zalm en garnalen gepocheerd in een saus met vermouth en visbouillon, op smaak gebracht met dijonmosterd en een klein scheutje room. De vis gaat samen met haricots verts en erwtjes onder een dakje van zelfgemaakte romige aardappelpuree.

Ingrediënten

Zalm, garnalen, visbouillon, room, dijonmosterd, ui, bleekselderij, boontjes, erwtjes, aardappels, roomboter, melk, selderijzout, peper en zout.

Opwarmen/bereiden en bewaren

Je kan de fishpie het beste opwarmen in een voorverwarmde oven (200 graden), afgedekt met aluminiumfolie ongeveer 20 minuten en daarna nog een minuut of 10 zonder folie voor een krokant korstje.

Dit opwarmadvies is voor een 1-persoonsportie. Zitten er meerdere porties in een schaal, dan zal de opwarmtijd wat langer zijn.

Deze maaltijd is in de koelkast maximaal 24 uur houdbaar.