0 items -  0,00

       0 items -  0,00

Over Beleef Smaak

Anja Werner
Anja Werner, kok en eigenaar Beleef Smaak

Ik kan met gemak de hele dag bezig zijn met eten, in kookboeken snuffelen, markten en winkels aflopen en ondertussen erop los fantaseren over wat ik allemaal voor lekkers zou kunnen maken.
Waar ik ook ben geweest, ik kom altijd weer naar huis met mijn hoofd vol nieuwe recepten en kookinspiratie.

Beleef Smaak komt voort uit mijn ambitie om anderen mee te nemen in een meer verantwoorde manier van eten.
Weinig tijd of zin om te koken, dan is het aanbod aan maaltijden dat je thuis kan laten bezorgen groot genoeg, maar vaak verre van gezond.
Met mijn maaltijden probeer ik een alternatief te bieden, dat vooral heel erg lekker is!

Ik kook graag voor jou!

Smakelijke groet

Runderstoofvlees

Eten is genieten; iedere maaltijd een feestje op je bord en dat gaat voor mij samen met dagverse ingrediënten, pure smaken en met heel veel passie voor koken.
Ik ben altijd op zoek naar verrassende smaakcombinaties en kook graag met niet alledaagse ingrediënten.

In mijn keuken vind je geen kant en klaar producten. Ik maak mijn eigen bouillon, kruidenmixen en sauzen. Mijn maaltijden bevatten daarom geen conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen, maar zitten wel boordevol smaak.

Alle gerechten zijn in de middag bereid. Je kan daarom de maaltijden bestellen tot aan het moment dat ik de boodschappen ga doen. Meestal is dat in de ochtend op de dag zelf, soms ook iets eerder, bijvoorbeeld als een gerecht eerst moet marineren. Zo zorg ik ervoor, dat de ingrediënten in je maaltijd ook echt vers zijn.

Mijn weekmenu is iedere week anders en altijd gevarieerd; allerlei soorten vlees, vis en volop verse groenten.
Eet je liever geen vlees of vis? Ik kook van ieder gerecht ook een erg smakelijke vegetarische versie.
Speciale wensen vanwege een allergie of dieet? Ook daar kan ik rekening mee houden.

Bij ieder product kan je onder de knop “info en/of bestellen” zien welke ingrediënten ik ga gebruiken en welke vegetarische versie je kan bestellen.

Het koken van verantwoorde maaltijden gaat bij mij verder dan het eten zelf. Niet alleen mijn maaltijden zijn verantwoord en duurzaam.

Omdat ik dagelijks boodschappen doe voor de bestellingen van die dag hoef ik (bijna) nooit iets weg te gooien. Zo ga ik op mijn manier de voedselverspilling tegen.

Ook kook ik met ingrediënten, die in het seizoen zijn en kies ik – afhankelijk van de beschikbaarheid en prijs/kwaliteitsverhouding – bij voorkeur voor scharrelvlees of biologische producten.

Alle gerechten zijn opgemaakt in (ovenvaste) schalen. Dat bespaart niet alleen plastic, maar staat ook mooier op tafel en eet veel lekkerder.

En ik bezorg alle maaltijden op een milieuvriendelijke elektrische fiets.

Zonder kookstress aan het einde van een drukke dag met elkaar aan tafel voor een gezellige gezinsmaaltijd?

Gezond en gevarieerd eten is voor iedereen belangrijk, maar voor kinderen nog het meeste. Met mijn maaltijden weet je zeker, dat je iets goeds op tafel zet.

Al mijn gerechten zijn uitgebreid door mijn eigen gezin getest en goedgekeurd. Zo weet ik zeker dat mijn recepten ook geschikt zijn voor “kleine” eters.

Alle gerechten kan je als gezinsmaaltijd bestellen. Ze zijn dan ook nog eens voordeliger geprijsd.

Op zoek naar een cateraar met verrassende gerechten en ideeën? Wil je bijzondere hapjes voor een feestje? Een heerlijk diner voor jou en je gasten, dat jij zo op tafel zet? Of een gezellige kookworkshop in je eigen keuken?

Iedere opdracht is voor mij maatwerk, samen gaan we op zoek naar een invulling, die past bij je wensen en budget. Ik zorg voor een bijzondere smaakbeleving van begin tot eind.

Wil je graag bewuster en gezonder eten maar vind je het lastig om te bedenken hoe, dan geef ik je graag advies. In een persoonlijke workshop kan ik je op weg helpen met tips en trucs waar je in de praktijk echt wat aan hebt.

Wil je ook een reactie/recensie achterlaten over jouw ervaring met Beleef Smaak?

Zoek dan hiernaast naar jouw maaltijd, een weekrecept, catering of workshop en laat je reactie achter bij “Beoordelingen”.

Laat je inspireren door mijn recepten.

Iedere maand vind je op mijn website en op mijn Facebookpagina een recept van een heerlijk en verantwoord gerecht dat ik die maand op het menu heb staan.

Eenvoudig te maken, super gezond en vooral heel erg lekker!

Copyright © 2015 Beleef Smaak

Algemene voorwaarden