0 items -  0,00

       0 items -  0,00

Recensies over Beleef Smaak

Wil je ook genieten van een thuisbezorgde gezonde en lekkere maaltijd en vraag je je af wat anderen van de maaltijden van Beleef Smaak vonden? Lees dan hieronder hun ervaringen.

SUPER CATERING !

Na vele maaltijdgenoegens ditmaal ook eens gekozen om gebruik te maken van de Beleef Smaak Cateringservice.
In een woord geweldig! Verrassende kleine gerechtjes, heerlijk van smaak en fantastisch van opmaak. Uitstekende portionering. Kortom, een aanrader!!

ed
15 december 2018

Hebben genoten

Elke keer weer smakelijke belevenis. Vandaag Thaise zalmkoekjes en salade met pittige dressing super lekker en gezond. Aanbeveling voor iedereen.

Jan de Beer
4 december 2018

We bestellen meerdere malen per week

We bestellen meerdere malen per week, altijd heerlijk eten! Qua hoeveelheid is het meer dan genoeg, altijd ook genoeg groentes en verrassende / gevarieerde combinaties. Het eten blijft ons elke keer verbazen! Een echte aanrader dus

Hiske Venes
6 november 2018

Heerlijk

De saltimbocca was weer heerlijk: mals kalfsvlees met knapperige parmaham en een lekkere jus waarin wat mij betreft iets meer citroensap had gemogen. De aardappels waren prima en de spinazie was goed op smaak. Weer een topmaaltijd!

Jeanette van der Pijl
3 oktober 2018

Wij hebben nu als gezin

Wij hebben nu als gezin twee maal een avondmaaltijd besteld bij Beleef Smaak. Dit nadat zij de ingrediënten voor het hoofdgerecht van een benefiet maaltijd van de Explorers van de Hendrik van Halewijn Scoutinggroep had verzorgd.
De maaltijden waren heerlijk en werden keurig op tijd bezorgd. Het zit allemaal keurig verpakt in luxe schalen/bakjes.
We gaan vast nog vaker gebruik maken van Beleef Smaak!!

Martijn
19 september 2018

krabquiche

Heerlijke quiche: krokante korst, goed gevuld met veel krab en de dragon zorgt voor een bijzondere smaakcombinatie. Lekkere dressing bij de -verder eenvoudige- groene salade

Jeanette
18 september 2018

Copyright © 2015 Beleef Smaak

Algemene voorwaarden