Kalkoenstoofpotje
Prijsklasse: € 9,75 tot € 12,50
Bestellen voor 10.30 uur.
Stoofpotje van kalkoen met mosterd en dragon en prei, geserveerd met een salade en geroosterde rozeval-aardappels
Vandaag maak ik een ouderwets lekker stoofpotje van kalkoenfilet, in een lichte saus met witte wijn, kippenbouillon, mosterd en dragon. Naast een ruime portie prei in de stoof, serveer ik de kalkoen met een salade met mosterd-honingdressing en in de oven geroosterde rozeval-aardappels.
Ingrediënten
Kalkoen, kippenbouillon, ui, knoflook, witte wijn, prei, bleekselderij, dragon, maizena, aardappels, sla, mosterd, honing, olijfolie, peper en zout.
Opwarmen/bereiden en bewaren
Je kan de stoof en aardappels onafgedekt opwarmen in een voorverwarmde oven (200 graden), ongeveer 10 minuten. Beide kunnen ook prima worden opgewarmd in de magnetron, afgedekt met magnetronfolie ca. 6-8 minuten op 600 Watt. De groenten misschien iets minder lang.
Schenk net voor het serveren de dressing over de sla.
Dit opwarmadvies is voor een 1-persoonsportie. Zitten er meerdere porties in een schaal dan zal de opwarmtijd wat langer zijn.
Deze maaltijd is in de koelkast maximaal 24 uur houdbaar.
