Ouderwets lekkere hachee

Prijsklasse: € 8,95 tot € 11,75

Bestellen voor 10.30 uur.

Ouderwets lekkere hachee, geserveerd met rode kool en aardappels

Vandaag maak ik weer ouderwets lekkere Hollandse kost. Ik stoof blokjes rundersucade de hele middag op een zacht vuurtje met een flinke hoeveelheid uien, kruidnagel, laurier en appelstroop totdat het vlees boterzacht is.

Geen hachee zonder rode kool, ook naar oud-Hollands recept met een beetje kaneel en appeltjes. Meer dan wat kruimige aardappels heb je dan niet nodig.

Ingrediënten

Rundvlees, ui, runderbouillon, azijn, kruidnagel, laurier, kaneel, roomboter, rode kool, appels, aardappel, appelstroop, bloem, zout, peper.

Opwarmen/bereiden en bewaren

Je kan hachee opwarmen in een voorverwarmde oven (200 graden), ongeveer 10-15 minuten. De rode kool en aardappels kunnen afgedekt de laatste 5-10 minuten mee de oven in. Opwarmen in de magnetron kan eventueel ook op 600 Watt, het vlees 6-8 minuten, de aardappels en rode kool iets minder lang.

Dit opwarmadvies is voor een 1-persoonsportie. Zitten er meerdere porties in een schaal, dan zal de opwarmtijd wat langer zijn.

Deze maaltijd is in de koelkast maximaal 24 uur houdbaar.