Karbonade met mosterdjus

Prijsklasse: € 9,75 tot € 12,50

Bestellen voor 10.30 uur.

Karbonade met mosterdjus, geserveerd met kropslastamppot

Vandaag maak ik een echte oud-Hollandse maaltijd; haaskabonade met een romige jus met mosterd en tijm. Voor erbij is er een stamppot met reepjes knapperige sla en ei. Hoe lekker kan een eenvoudige maaltijd zijn.

Ingrediënten

Varkensvlees, mosterd, tijm, kippenbouillon, ei, sla, aardappels, karnemelk, boter, selderijzout, peper.

Opwarmen/bereiden en bewaren

Je kan het vlees met de jus het beste afgedekt opwarmen in een voorverwarmde oven (200 graden), ca. 10-15 minuten. De stamppot kan afgedekt mee de oven in, ca 10 minuten. Afgedekt opwarmen in de magnetron, op 600 Watt, kan ook heel goed, ca. 6-8 minuten voor het vlees, de stamppot wat minder lang.

Dit opwarmadvies is voor een 1-persoonsportie. Zitten er meerdere porties in een schaal, dan zal de opwarmtijd wat langer zijn.

Deze maaltijd is in de koelkast maximaal 24 uur houdbaar.