Spezzatino (Italiaanse kalfsstoofschotel)

Prijsklasse: € 9,75 tot € 12,50

Bestellen voor 10.30 uur.

Spezzatino (Italiaanse kalfsstoofschotel)

Voor deze traditionele Italiaanse stoofschotel stoof ik mager kalfsvlees in een jus met bouillon, witte wijn, rozemarijn en flink wat ui, peen en bleekselderij totdat het boterzacht is geworden. Voor een complete maaltijd gaan er op het laatst nog stukken geroosterde aardappel bij. Heerlijk!

Ingrediënten

Kalfsvlees, olijfolie, boter, knoflook, witte wijn, wortel, bleekselderij, ui, rozemarijn, aardappels, kalfsbouillon.

Opwarmen/bereiden en bewaren

Je kan de stoof afgedekt opwarmen in een voorverwarmde oven op 200 graden, ca.15-20 minuten. Afgedekt opwarmen in de magnetron kan ook heel goed, ca. 6-8 minuten op 600 Watt.

Dit opwarmadvies is voor een 1-persoonsportie. Zitten er meerdere porties in een schaal, dan zal de opwarmtijd wat langer zijn.

Deze maaltijd is in de koelkast maximaal 24 uur houdbaar.