Honingmosterdkip
Prijsklasse: € 9,75 tot € 12,50
Bestellen voor 10.30 uur.
Honingmosterdkip geserveerd met geroosterde knolgroenten
Vandaag maak ik een lekkere lichte kipschotel naar eigen recept. Ik stoof kippendijen met honing, tijm, grove mosterd en kippenbouillon totdat ze heerlijk zacht zijn.
Voor erbij rooster ik verschillende knolgroenten en aardappels in de oven met tijm, knoflook, ui.
Ingrediënten
Kip, ui, honing, mosterd, kippenbouillon, witte wijn, tijm, pastinaak, wortel, biet, aardappel, peper.
Opwarmen/bereiden en bewaren
Je kan de kip in de jus afgedekt opwarmen in een voorverwarmde oven (200 graden), ongeveer 10 minuten. De kip kan ook prima worden opgewarmd in de magnetron, ca. 4-6 minuten op 600 Watt. De groenten kunnen onafgedekt mee de oven in of je warmt ze op in de magnetron, ca. 6-8 minuten op 600 Watt. Let op: de groenten worden dan wel zacht en misschien een beetje waterig
Dit opwarmadvies is voor een 1-persoonsportie. Zitten er meerdere porties in een schaal, dan zal de opwarmtijd wat langer zijn.
Deze maaltijd is in de koelkast maximaal 24 uur houdbaar.
