Romig mosselpannetje

Prijsklasse: € 9,75 tot € 12,50

Bestellen voor 10.30 uur.

Romig mosselpannetje geserveerd met stokbrood

Ben je liefhebber van mosselen, dan mag je dit gerecht niet overslaan! Mosselen gegaard in witte wijn met knoflook, sjalot, prei, bleekselderij, peterselie en dragon, lente-ui en wat crème fraîche. Heerlijk!

Geserveerd met een royaal stuk rustiek stokbrood om in de saus te dopen.

Ingrediënten

Mosselen, witte wijn, knoflook, sjalot, prei, dragon, peterselie, bleekselderij, lente-ui, crème fraîche, stokbrood, peper en zout.

Opwarmen/bereiden en bewaren

Verwarm de mosselen afgedekt in een voorverwarmde oven (200 graden), ongeveer 8-10 minuten. Of warm de mosselen met saus op middelhoog vuur in een pan(netje) of koekenpan. Schep voorzicht om (en deel van de mosselen zit niet meer in de schelp).

Bak het brood eventueel nog even op door dit de laatste 5 minuten bij de mosselen in de oven te leggen.

Dit opwarmadvies is voor een 1-persoonsportie. Zitten er meerdere porties in een schaal, dan zal de opwarmtijd wat langer zijn.

Deze maaltijd is in de koelkast maximaal 24 uur houdbaar.